Artikler

Tag på indkøb selvom du mangler penge

Alle studerende eller personer med lav indkomst, kender til problemet med at man hurtigt får brugt sine penge før måneden slutter, fordi pengene ikke er særligt store når man studere, så kan det være svært at få pengene til at række til slutningen af måneden. Så hvordan får du råd til at købe mad ind, eller hvordan får du råd til at tage på et cafe besøg sammen med dine venner. Der findes hjælp for alle, jeg vil prøve at komme med et eksempel på hvad du kan gøre.

Se om du kan lave en madordning

Det kan være en god ide at hvis i er flere der går sammen, sammen om at smide penge i en pulje som i kan handle ind for hver dag, så i kan lave mad sammen og alligevel spare penge, selvfølgelig skal budgettet ligges, så i har en cirka ide om hvor mange penge i kan bruge på mad hver dag. Det er også en god ide at i samler pengene som i har til rådighed til mad hver dag, hvis i ligger dem i en konvolut og tager den med når i skal handle ind, så bruger i ikke flere pengene end nødvendigt og undgår at optage diverse kviklån fra kviklanet.dk.

Hold øje med tilbud

Det kan være en super god ide at kigge de forskellige tilbudsblade igennem, for at finde de bedste tilbud, det kan være rigtigt godt at finde tilbud hvor i får meget for få penge, så kan i altid putte det resterende i fryseren for at gemme det.

Gomore

Der findes en app på mobilen som hedder Gomore, dette er en app hvor mange forskellige virksomheder som bager, tankstation, kineser restaurant, ligger tilbud ud hvor man kan få et helt måltid til meget små penge, det er typisk fordi at de ikke må sælge det dagen efter på grund af love og regler, så i stedet for at det skal smides du kan studerende fx få tilbuddet om at købe det til næsten ingen penge, det de sælger er ikke mad der er for gammelt men mad som de ikke må gemme eller sælge dagen efter.