Udendørs

Sikkerhedsfunktioner på en yard trampolin

Når de fleste mennesker tænker på en stor baggård trampolin oplevelse, hvad de virkelig tænker på, er bare at hoppe på det og have en god tid. Selv om dette er helt sikkert en del af ligningen, de bedste baggård trampoliner har meget mere at byde på end blot hoppe op og ned. Hvis du vil have din trampolinoplevelse til at være god, så skal du lægge lidt tid og kræfter på at finde de bedste trampoliner.

Den første ting, du vil kigge efter, er trampolinsikkerhed. Når det kommer til at hoppe og hoppe, er der to ting, du skal huske på. For det første skal overfladen, som du hopper på, være helt plan og sikker. Det bør ikke svaje frem og tilbage, og eventuelle kanter på måtten, der kan føre til at glide, er ikke umagen værd eller penge.

Din anden overvejelse, når det kommer til trampolin sikkerhed er, at af fjedre og nettet kabinettet. Når du vælger en trampolin, bør du overveje fjedrene og netkabinettet, fordi fjedrene hurtigt kan gøre en trampolin usikker, hvis de rigtige forhold ikke er opfyldt. Generelt bør fjedrene have et tilladt vægtområde, og netkabinettet bør også give mulighed for brug af fjedre af forskellig størrelse.

Ud over sikkerhed skal du også vælge trampoliner med det rigtige netankersystem. Ankersystemer fastgør fjedrene til overfladen af måtten, så fjedrene vil være sikkert forankret til jorden. Hvis du forankrer fjedrene til måtten, skal du sørge for at placere måtten meget langt fra fjedrene for at undgå negative virkninger. For eksempel, hvis du placerer måtten for tæt på kanten af taget, kan de negative virkninger omfatte muligheden for at snuble over kanten, mens du hopper, eller blive ramt af den faldende måtte.

Den sidste ting, du bør overveje, når man ser på sikkerhedsfunktionerne på en trampolin, er stålrammen. De fleste trampoliner, som du finder i dag, vil indeholde en stålramme, der er indbygget i trampolinbunden. Dette giver en mere stabil overflade, men den er også lidt tungere end trærammen. Nogle mennesker foretrækker den tungere ramme, fordi de finder det lettere at hoppe på.

Til sidst vil jeg sige, at en af de vigtigste sikkerhedsfunktioner, du skal kigge efter, når du køber en nedgravet trampolin, er en lang garanti. Grunden til, at dette er sådan en kritisk funktion at kigge efter, er, at hvis din trampolin funktionsfejl inden for en garantiperiode, du ikke ønsker at skulle betale for at udskifte måtten. Generelt vil de fleste producenter tilbyde en femten års garanti på deres produkter. Men hvis du køber fra en større producent, såsom A-kt, K-tec eller U-vers, kan du muligvis få en 20 års garanti. Den mest populære grund til at ville købe en garanti forlængelse er fordi du sandsynligvis vil hoppe på måtten ganske ofte, og rammen skal være så holdbar som muligt. Hvis rammen falder fra hinanden inden for denne periode, kan du miste alt dit hårde arbejde og penge.