lån

Sådan lægger du den perfekte terrasse

Rigtig mange huse har en tilhørende terrasse. Hvis du ikke har en terrasse endnu, eller hvis du gerne vil renovere din nuværende terrasse, er der en lang række fejl, du kan risikere at lave. Det gælder specielt, hvis du selv skal anlægge din nye terrasse. Derfor får du her en liste over nogle faldgruber, som du bør undgå, når du skal lægge din nye terrasse. Det kan nemlig være rigtig dyrt at lave en ny terrasse, og derfor er det ekstra vigtigt, at du får en fejlfri terrasse. Hvis du har brug for at låne penge til din nye terrasse, kan du ansøge om et lån med billig kassekredit.

Se listen her

  • Selvom du forestiller dig og ønsker dig en stor terrasse, bør du overveje, om det vil give mere mening at lave flere små terrasser på din grund. Det er nemlig ikke ret ofte, at du har brug for en kæmpe stor terrasse, og derfor vil det ofte skabe en hyggeligere stemning, hvis du har flere mindre terrasser.
  • Det er ikke alle der tænker over, hvor de placerer deres nye terrasse. Det er rigtig vigtigt, at du tager højde for vind, skygge og sol, når du skal finde det perfekte sted at bygge din nye terrasse. I den forbindelse bør du altså overveje, hvornår på døgnet du kommer til at bruge din terrasse mest.
  • Du begår også en fejl, hvis du ikke sørger for, at underlaget under din terrasse er stabilt og lige. Hvis du ikke sørger for det, vil din terrasse også blive ustabil, den vil gynge, fliserne kan synke ned, du kan snuble over en flise eller der kan opstå større huller omkring samlingerne.
  • Mange fejler ved ikke at lave et fald væk fra huset. Det vil betyde, at regnvandet samler sig inde ved huset, og det kan resultere i fugt i soklen, som kan lave mere omfattende skader med tiden.
  • Du vil komme til at begå en fejl med din terrasse, hvis du vælger en forkert farve. Det er blevet mere populært at vælge en mørk farve til terrassen, men det vil i mange tilfælde være mere praktisk at vælge en lysere farve.