Indretning

Område tæpper er det perfekte træ gulv Accent!

Trægulve har gjort en fantastisk kommer tilbage og i dag er det nummer et valg i gulvbelægning. Trægulve er classy og elegant og nem at rengøre, men de mangler det personlige touch og karakter så er der en ny efterspørgsel efter område tæpper. Område tæpper er det perfekte træ gulv accent!
Ved at tilføje et område tæppe du kan peppe de kedelige flotte gulve, tilføje nogle farve og karakter til et rum, og tilføje en varm touch for dine fødder på de kolde vinterdage. Du vil kunne matche tæpper med dit hjems indretning med lille problem. I virkeligheden har du så mange valg, valg kan være en smule svært!
Der er et perfekt område tæppe til hvert værelse. Jeg garanterer det! Du vil finde tusindvis af farvevariationer fra vild og fed til blød og romantisk. Du kan vælge fra persiske tæpper, orientalske tæpper, Reed tæpper, kludetæpper og så mange andre.
Hvis du blot ønsker at beskytte dit trægulv eller dække op en plet kan du købe meget billig område tæpper. Område tæpper er faktisk en af de mest økonomiske måder at ændre udseendet eller fornemmelsen af ethvert rum. Give dit værelse en maker over for under $100,00. Din kedelige omgivelser vil hoppe til liv blot ved at tilføje et område tæppe.
Vælg et område tæppe, der afspejler din personlighed og stemning i rummet. Bruge en område tæppe til at skabe en varm og intim rum, eller bruge det til at mindske støjniveauet i et værelse. Så alsidige! krydsfiner Og en enkelt eller elegant område tæppe vil accent trægulve i alle rum. Hvis du bliver træt af udseendet kan du meget let ændre tæppe i modsætning til væg til væg tæpper, som er meget dyre at skifte ud.
Du skal matche de primære farver i tæppet og har det komplimentere dine møbler og væg farver. Sørg for at tage belysningen i rummet i betragtning. Hvis rummet er mørkt og kedeligt vil du ønsker at øge belysningen eller købe et tæppe der har lysere toner i farver at lyse op i området. Sørg for, at der i det mindste de to primære farver matcher rummet eller møbler.
Kig på værelset som helhed. Beslutte var og hvad omdrejningspunkt er, at du forsøger at opnå. Hvis område tæppe skal være omdrejningspunktet i rummet overveje en stor central medaljon på tæppet. Disse fungerer godt! Sørg for, at området tæpper mønstre ikke vil kollidere med mønstre på dine møbler af mønstre på væggene. Du ønsker tæppet til at interagere med rummet og ikke være højt og fræk.
Når du vælger din område tæppe tager en prøve af wall-papir eller en farveprøve af væg maling og en stikprøve af materiale, der dækker møbler med dig. Hvis ingen prøver er let tilgængelige tage flere billeder i forskellige lysforhold med dig. Dette vil hjælpe med at give dig en idé om de farvekombinationer, der vil arbejde, mens du handler for det perfekte område tæppe.
Hvis du har en stikprøve af hårdttræ gulv Tag et stykke med dig. Fordi tæppet vil blive placeret på trægulvet er det en fantastisk måde at se effekten. Vær sikker på, det har nogle af de elementer, varm eller kold i tæppe til accent trægulv afhængigt af det udseende, du går efter.
Stilen af tæppe vil spille en vigtig roll i det færdige udseende i rummet. Kig på værelset og typen af indretning du har. Værelser med antikviteter vil tigge om et orientalsk tæppe, men vær forsigtig, fordi de kan være at travlt til rummet. Du vil finde, at flettede tæpper arbejde godt for en traditionel moderne leder værelser.
Sørg for området tæpper vil udrette det udseende du forsøger at opnå. Hvis du har en hård tid beslutter spørge sælgeren. De har en masse erfaring med at hjælpe kunder vælge den rigtige tæppe. Du kan også kontrollere og se, om der er en tilbagesendelsespolitik måde du kan returnere den, hvis det virker.
Område tæpper er en billig måde at give et værelse en ansigtsløftning og de ser fantastisk med et trægulv. Så hvorfor ikke give dit værelse en nyt udseende?

Leave a Reply

Your email address will not be published.