Hus og Have

Hvordan Til At Passe For Planter Løg

Tove on the bed Marie Kondo rådgiver at gøre plads til alt, så skaber lidt hjem til alle dine varer på steder, vil du finde dem ved hånden – som et rack af komfur til dit urter og krydderier, og hylde plads under dit køkken ø, kogebøger og porcelæn. Hvis du lider af et tilfælde af over-fyldt skabene, rense dem for noget ud af dato – og derefter rydde op på dem med en praktisk hylde skær fra Amazon, og du vil få dobbelt lagerplads i et øjeblik. Årsagen er, at hvis vi er i stand til at få en komfortabel god nats søvn, så kan vi forblive frisk og aktiv hele dagen. Marie Kondo handler ikke kun om at gøre et hjem pænt nyttigt opbevaring – hun er også meget god til at sikre, at alt, hvad du ønsker, er tilgængelig.

Maximus Bed Frame Antique & Blue - BDFRMAXN3000ABl RS4 Og vi regner med selv den mindste have kan have lagerplads, som er virkelig nyttigt og god leder for at skjule alt fra værktøjer til plæneklipper. Hvor lang tid tror du, du har brugt rodede rundt i et skab, på udkig efter at dåse tomater eller krukke med pickles? Så, feje din op i en semi-se-gennem opbevaring enhed som denne mesh skuffe system fra Elfa og dit barn kan se, hvad de leder efter, uden at kaste alt sit legetøj ud af det, er, sengemedopbevaring.dk skuffe. Så lad os hylde til opbevaring seng. Så hvorfor lade et hovedgærde være en almindelig gammel hovedgærde, når det kunne være en bog hylde, skuffe, eller et sted at vise skatte?

Vi ELSKER disse 35 liter klart låg kasser: håndtag, låse låg i stedet for at holde indholdet sikkert, den fordybning i låg sætte kasserne til at blive stablet positivt for øget stivhed og skaber en sikker oplagring område, og de er se gennem, så du kan se inde. Fix inde i en garderobe, på ryggen af en solid dør, til wall – dette storage rack kan holde alt fra håndtasker til håndklæder på bedding. Ideen ovenstående (og nedenstående) er nyttige til bagsiden af døren håndklæde opbevaring, også. Denne enkle idé, der kan hjælpe dig med at gøre, at ubrugte plads på toppen af en reol sektion virkelig nyttigt.

Badeværelser er et klem på bedste, så du skal ikke tage plads, med omfangsrig opbevaring; en lodret reoler enhed som denne fra HomeSense gør tricket, og ser temmelig stilfuld, også. Du kan købe dem fra dine foretrukne butikker, som denne industri-stil fra Maisons du Monde – eller få dem lavet skræddersyede til dit soveværelse. Så få vist alle dine mest anvendte, smukkeste elementer for travlt rum som køkkener og badeværelser på en handy perleplade, som denne fra Kreisdesign, i nærheden af dit arbejde overflade eller synke. Du har set Marie Kondo omdanne en skotøjsæske til en hurtig og let tøj storage-løsning, men du kan købe eller design handy skær til mindre emner, også.