Artikler

Hvor længe skal din Ebay auktion kører?

Når det kommer til varigheder, du har en bred vifte af muligheder: din auktion kan køre i 10, 7, 5 eller 3 dage, eller endda kun én dag, hvis du har en god nok feedback rating.

Der er en grund til hvorfor du får at vælge dine varighed, og det skyldes forskellige varigheder er godt for forskellige ting. For at bestemme, hvor længe du skal list dine emner til, er alt du behøver at gøre Spørg dig selv et par spørgsmål.

Vil du sælge ting hurtigt? Hvis du vil hellere sælge nu end i et par dage, selvom det betyder at miste lidt af din fortjeneste, så gå videre og vælger den korteste varighed kan du få. Hvis du er den mere tålmodige type, på den anden side kunne du så godt sælge langsomt.

Hvor meget er din vare værd? Genstande med en højere pris er værd re notering hver 3 dage eller så bruger købe det nu. Gebyrerne er ikke at stor som en procentdel af varens kostpris, og du vil sælge mere når du er hele tiden højere oppe i ransage resultater.

Kunne din vare drage fordel af udbudsprocedurer? Ikke alle emner vil gøre tilbudsgivere blive ophidset og forsøge at overbyde hinanden. Hvis du har elementer, der konsekvent tiltrækker mere end fem bydere, men bør du altid liste og derefter så længe som muligt, for at få den bedste pris, du kan. Folk bliver helt glad for at følge din auktion for dage, budgivning pris højere og højere, da de går.

Hvad gjorde sælgeren at få den bedste pris? Gå tilbage til den fuldførte emner display, og tage et kig på hvilken varigheder top-sælger bruger den oftest. Chancerne er, at hvad de laver virker.

Kan du levere hurtigt? Du kan opleve, at kunder får frustrerede, hvis de skal vente i over en uge til din auktion til slut, kun for at vente nogle mere varen faktisk vende. Hvis du kører auktioner med den længste varighed, prøv at have ting pakket og klar til at gå til bogføring af den dag, det slutter.

Er der et kapløb på? Hvis det er ferieperioden, eller der er en pludselig stigning i efterspørgslen efter din bestemt element, ikke derefter liste elementer for, så længe du vil normalt. Det er i din interesse at have en hurtig omsætning, så du bør være notering for et minimum af en dag.

Hvordan synlige vil du være? Du har måske bemærket, at de fleste af virkningerne forårsaget af varierende vare varigheder dybest set er forårsaget af det faktum, at eBay som standard sorterer søgeresultater således at varerne slutter før vises først. Da det er standard, er dette den opfattelse, de fleste mennesker bruger – hvilket betyder, at varerne slutter før få set meget mere.

Hvis du vil have et par flere tips om at øge din auktion synlighed på eBay, Sørg for at tjekke ud den næste e-mail. Se dig der!

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published.