Offline

Gør dig klar til at ligne din favorit tegneseriefigur denne Halloween.

Halloween kostumer er hver dag kostumer, der bæres omkring Halloween. Det er en årlig begivenhed, der falder den 31. oktober hvert år. Der er mange Halloween kostumer, fra skræmmende til det sjove. De første henvisninger til Halloween kostumer i Storbritannien kommer fra Skotland, hvor 1585 mennesker bærer falske skind på St. Patrick’s Day. Det er muligt, at Halloween kostumer er et resultat af martyrium kristne martyrer, der til sidst døde i Irland.

Mange kulturelle organisationer, såsom KFUM eller andre civile organisationer, overtog Halloween i slutningen af det 19. århundrede. Det blev oprindeligt oprettet i Storbritannien og kaldte engelsk fair. Senere flyttede den til Amerika og blev til Halloween. Det handler ikke kun om sorte katte og hekse, men også den keltiske festival Samhain, der fejrer død og erindring. Ifølge den irske legende er fuldmånen i oktober, hvor den afdødes ånder kan rejse til efterlivet for at betale deres sidste respekt til deres kære, før de bliver spøgelser. Mange amerikanere forstår Halloween i dag, fordi det er en tid, hvor spiritus besøg og besøg.

USA fejrer Halloween mere end nogensinde før. Mange byer fejre Halloween i dag med udarbejde djævle kostume, fyrværkeri, tåge maskiner og bål. Hoteller tilbyder særlige Halloween-pakker, der giver familier mulighed for at besøge hotellet og nyde et ophold i deres spa eller pool. Disse temafester er et hit hos børn, og de vender tilbage år efter år.

Den lokale Halloween kostume butik er et populært sted for Halloween festligheder. Du kan finde mange outfits her, herunder nogle, der er skræmmende, nogle, der er sexede, og nogle, der bare er fjollede. Der er noget, der skal siges for at klæde sig ud og vælge din Halloween kostume. Mange mennesker siger, at Halloween er sjovere, når de vælger den rigtige kostume. I stedet for at tilbringe hele natten ud på udkig efter trick-or-treaters, eller spørge børn, hvis de har set nogen, der ligner et spøgelse rundt i nabolaget, kan kunderne vælge at nærme Halloween anderledes og købe deres egne kostumer.

Traditionen med at bære kostumer stammer fra Irland, som fejrer festivalen siden det 16. århundrede. Siden da er Halloween blevet fejret på en eller anden måde af irerne. Sørg for at vælge kostumer, der afspejler feriens ånd, når du vælger et kostume til Halloween. Mens ingen bør føle sig forpligtet til at klæde sig ud som et spøgelse eller skelet, er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas under festlighederne. Iført kostumer, der afspejler ånden i begivenheden kan gøre det sjovere.

Der er intet bedre end at snuppe den sidste Halloween behandler, så snart solen går ned. Hvis en familie ønsker at fortsætte traditionen med trick eller behandling, er det en god idé at klæde sig ud i Halloween kostumer til at holde varmen på kolde nætter. Sørg for at vælge kostumer(og de rigtige ninja turtles navne), der ikke kun holder dig sikker, men også lader dig have det sjovt hele natten. Hvis du er fan af spøgelseshistorier og gerne vil deltage i den uhyggelige atmosfære, kan du overveje at få et spøgelse, ghoul eller andet spøgelse. Men hvis du elsker at se eventyr komme til live, kan du bringe dine børn til Halloween festival iført nogle af disse børnevenlige kostumer. En kop kakao og en ven er de bedste ting. Den perfekte Halloween combo er en god historie og store Halloween kostumer.