Diverse

Google-aktien deler

Du er måske nysgerrig, når Google-aktien splittes. Hvis du er, vil denne artikel forklare processen og give investorer nyttige oplysninger. Google-aktier, som ethvert aktiesplit, er underlagt prisændringer. Investorer kan finde et aktiesplit fordelagtigt, da det øger deres evne til at købe aktier. Et 2-for-1 aktiesplit fordobler for eksempel mængden af aktier, en investor modtager, men reducerer hver akties værdi.

Googles forslag om at opdele blev fremsat for at bevare grundlæggernes kontrol. Selvom det reducerede aktiekursen omkring halvdelen, skabte det en ny klasse, der ikke tillader stemmeret på investormøder. Dette skridt var kontroversielt i starten, men mange andre virksomheder har indset fordelene ved at opretholde aktionærernes stemmerettigheder. Google forventes at implementere denne plan snart. Mens investorer kan tvivle på virksomhedens intentioner, er der en mulighed for, at det vil blive realiseret.

Opdeling giver mange fordele. Dette gør Alphabet-aktier mere attraktive for almindelige investorer. Derudover øger det Alphabets chancer for at blive inkluderet i Dow Jones Industrial Average markedsværdiindeks. Dow Jones Industrial Average og S&P 500 er alle baseret på pris. Google ville blive inkluderet i dette indeks, hvis det blev offentliggjort. Google ville ikke blive inkluderet i disse indekser, hvis det blev købt til en høj værdi. Alphabet-aktier bliver mere attraktive for almindelige investorer på grund af Alphabet Stock Split.

Google overvejer, hvordan aktiesplittet vil påvirke dets forretningsmodel. Dette vil hjælpe investorer med at træffe bedre beslutninger om at købe aktier i tider med stigende priser. Før du foretager et køb, bør du overveje virksomhedens forretningsmodel, økonomi og fremtidsudsigter. Googles aktieopdeling vil gøre virksomheden mere tilgængelig og mere likvid. Dette kan føre til mere køb og handel. Aktiens kerneværdier påvirkes dog ikke af splittelsen, og selskabet har stærke langsigtede udsigter.

Alphabet (GOOGL) annoncerede tirsdag en 20 for 1 aktiesplit. Alphabet-aktieværdier skød op i eftermarkedshandler som følge heraf. Alphabet er sammen med Apples en af kun få tech-virksomheder med en markedsværdi på over en billion dollars. Det er et fascinerende øjeblik i historien både teknologi og markedet. Dette er en fantastisk mulighed for at købe Google-aktier.

Det er sandsynligt, at Google-aktiesplittet vil forårsage prisanomalier og vrede blandt investorer. For at give et eksempel, hvis Google-aktier blev delt i halvdelen, skulle den gennemsnitlige Joe finde $ 783 mere, før hans aktiekurser stiger igen. Denne kunstige efterspørgselsbegrænsning er dårlige nyheder for Googles aktiekurs, men gode nyheder for sine rivaler. Facebook, Netflix og Microsoft har markedskapitaler på over 2 billioner dollars. Google er mindre end halvdelen. Denne nyhed vil være en fornøjelse for dem, der har et par hundrede dollars at investere.