Artikler

Gemme værdifulde bevægelige Dollars

Shopping når du er sulten kan føre til en katastrofe. Enten du tilbringer for meget, ikke får den mad, du kom for- eller begge dele. Selvom du gik til butikken for en uges værd af måltider og med de bedste hensigter, du vil komme hjem med en pose af havregryn, en kuffert fuld af gelato og ingredienser til en eksotisk franske fest du har været der ønsker at gøre siden du har set filmen… medmindre du gør en liste. En liste vil spare dig.

Shopping for et hus er ikke anderledes. Selvom du måske har drømt om dit nye hjem i årevis, før du begynde at lede, er det en god idé at få dine tanker på papir. Tænk på det som opstilling af en kontrakt med dig selv. Fordi når du føler dig presset af markedsforhold, din ægtefælle, prisudsving eller “enestående muligheder”, kan du miste dit hoved og hoppe på den første ting du ønsker.

Selvfølgelig, er udarbejde en virkelig nyttig liste, når det kommer til at købe et hjem langt mere kompleks end at lave en indkøbsliste. Så for at få dig på vej i den rigtige retning, er her flere ting at overveje, når du begynder at sætte pen til papiret:

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed: Denne ene er den store ene. Hvor du bor påvirker, hvor dine børn går i skole, hvor du arbejder (ikke eller), længden af din pendler, hvorvidt du kan gå til butikken, når du har brug for et stykke brød, og hvorvidt der brød er friskbagt. Placeringen af dit hjem vil også have den største indvirkning på hvad det er værd i kommende år. Så gør dig klar til at tage en god hårdt kig på hvor du er villig til at leve (eller ikke) fordi det vil have den enkelte største indvirkning på dit daglige liv.

Hus nummer: Ja, størrelse spørgsmål. Hvad er det største hus, du ønsker at vedligeholde? Jo større din plads, mere pleje det kræver og jo dyrere det er varme og vedligeholde. På den anden side, hvad er den mindste hus du kunne leve komfortabelt med din familie? Selvom du muligvis kun en enkelt soveværelse for at sove, er du både homebodies, der vil snubler over hinanden i et lille hus? Hvad med et kontor?

Lotstørrelse: selvfølgelig trange kvartaler kan altid udvides hvis dit parti er stor nok, så du bør også overveje, hvor meget jord, du har brug for. En semi-butiksadgang hjem ville passe til dig? Hvad med en have? Er du en landmand på hjerte, der har bør for at dyrke deres egne bønner eller er du over det, og leder efter en anden at slå græsset? Find ud af hvad din parametre er på begge ender af skalaen for både hus og lot størrelse. Mull det omhyggeligt og aldrig rokke!

Arkitektur: Se kendsgerningerne i øjnene – du kan ikke aktivere en viktoriansk palæ i en cool midten af århundredet rancher og du kan gøre en bjælkehytte til en sød fransk provins. Arkitektur af en bygning er, hvad det er, og hvis det er ikke, hvad du leder efter, det plejer virkelig arbejde ud mellem jer to. Der er intet værre end 1970 forskudt plan hjem med falske scrollwork og en gavl tilføjelse. Ick. Så omfatte arkitektur i din liste.

Beskyttelse af personlige oplysninger: Er du slags person der kan lide at forlade alle dine gardiner åbne? Vil du undgå dine naboer eller du styrter udenfor når de er i gården? Kan du lide at øve dine trommespil ved midnat? Hvor meget privatliv og afsondrethed du har brug for eller behøver ikke er vigtigt at dit daglige liv. Selv huse i byen kan have private værfter og dygtigt lagt ud masser, så hvis privatlivets fred er vigtigt for dig – satte det på listen.

Behov og ønsker: det er vigtigt at prioritere disse når du er på udkig efter et hjem fordi som du shoppe for et hjem vil du blive præsenteret med hele verdener af muligheder. Har du brug for et badeværelse for dine teenagere? En garage? Et hegn? Vil du have en workshop? En pejs? En sauna? Trægulv? Skrive dem alle ned og derefter sætte dem i rækkefølge, vigtigst for mindst vigtigt, at hjælpe med at holde tingene i perspektiv, mens du ser.

At gøre listen ikke behøver at være svært, men det vil tage mindst en time eller to. Hvert minut du tilbringer vil dog være det værd. Når du er færdig, vil du være bedre forberedt på at sortere gennem utal af boliger valgmuligheder til rådighed for dig. Du vil også kunne tydeligt fortælle din EJENDOMSMÆGLER præcis hvad du leder efter så de kan hjælpe dig med at finde det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.