Blog

Fødevareallergi: Erkendelse som fødevarer er ikke For dig

Allergiske reaktioner forekommer i de fleste mennesker i en form eller
en anden. Men blandt de mest almindelige typer er mad
allergier, som forårsager negative immunsystemet reaktioner
Når du indtager en visse fødevarer protein. Det kan være som
simpelt som jordnødder, eller endda rejer, men grundlæggende
princippet om reaktioner er det samme.

Hvordan kroppen reagerer på allergener i fødevarer

Hvor meget kroppen vil reagere når de udsættes for en fødevare
allergen spænder fra mild irritation til anafylaksi,
der har hele kroppen reagere på allergenet og
måske endda forårsage død.

Afhængig af sværhedsgraden af din allergi, reaktion på
Food allergener kan forekomme fra et par timer at bare
et par sekunder efter indtagelse af den mad, der indeholder
allergen.

I nogle typer af reaktioner, kan det være, at der er
bare nogle milde væv hævelser, bliver kløende og
irriterende højst. Selvfølgelig, hævelsen
varierer, så det kan også forårsage obstruktion i luften
tarmkanalen og forårsager åndedrætsbesvær.

Almindeligste fødevareallergener

På over 90 procent af alle årsager til allergisk
reaktioner, de almindeligste fødevareallergener har den
hovedparten af den opmærksomhed, fødevareallergi.

De er opdelt i otte materialer, og
individuelt de er fælles nok, at en person
at have en allergisk reaktion over for disse fødevarer materialer
bedre ophold væk fra dem til at undgå at skulle gennemgå
behandling.

At være allergiske over for mælk er temmelig almindelige, og så er
jordnødder, æg, soja og hvede for at nævne nogle. Disse er
fundet i hverdagens fødevarer som en person allergisk
til dem vil have til at betale meget opmærksom på hvad han
eller hun spiser for at undgå at have en allergisk reaktion.

Fisk og skaldyr og skaldyr er også ganske almindelige, men af
kursus, det er nemmere at spotte disse blandt de mange mad
produkter ud i daglige omgivelser.

Diagnose, testning og behandling

Hvis du har mistanke om at du er allergisk over for en bestemt fødevare
produkt, ville det være bedst at konsultere en ekspert
allergist. Din læge vil kunne vejlede dig i
dette område, og anbefale nogen du kan gå til. De
kan gennemføre test for at se, hvilken type materiale du
allergisk over for.

En fælles test metode er priktest til
Se, hvis en person er allergisk fra det medie, der
udsat under huden. En anden ville være blod
test diagnose for en anden type af allergen.

Den endelige testtype ville være at have en blindfold test
at se, hvis patienten er allergisk over for den faktiske
allergen eller placebo. Dette foregår normalt i
indstillingen hospital, hvor patienterne kan behandles
hurtigt hvis deres reaktion bliver svær.

Når en patient har været identificeret som havende en
allergisk reaktion på fødevarer, flere behandling
indstillinger kan tages på dette punkt.

Der er ingen kur, hvis du er allergisk over for en bestemt fødevare
protein, og de fleste læger er enige om at injektioner eller
allergi skud arbejde ikke for fødevareallergi.

Den sikreste metode til behandling af fødevareallergi er
unddragelse, og med dette skal du bare nødt til at lære
hvilken mad dine allergen er til stede i, og undgå det.

For utilsigtet ingestions, kan adrenalin gives til
stabilisere patientens system. Før du finder
selv i denne situation, men det ville være bedst at
Sørg for, at du ved bare hvad man skal gøre, før en
alvorlig reaktion opstår.