Guides

Alt du behøver at vide om Feng Shui Bagua kortet

Feng shui bagua kortet er en ottekantet formet kort, som gør det muligt at evaluere i feng shui vilkår, enhver levende eller arbejdsplads. Feng shui bagua er en meget vigtig feng shui værktøj og uundværlig, når vi ønsker at harmonisere et sted og elementer i det.
Ifølge feng shui bagua kortet svarer hver del af dit hus til et anderledes liv aspekt. Liv aspekter er ni og hver enkelt af dem har sine egne kendetegn og elementer. Ved korrekt harmonisere enkelte bagua områder inden for dit hjem eller arbejdsplads, vil du harmonisere hvert område af dit liv.
De ni liv områder symboliseret i feng shui bagua er: velstand, berømmelse og omdømme, relationer og kærlighed, familie, sundhed, kreativitet og børn, færdigheder og viden, hjælpsomme mennesker og rejse og karriere. Velstand er det område, som du bør være opmærksom, når du har penge relaterede problemer, dens farve er lilla og de elementer, du skal bruge i det er træ og vand.
Feng shui bagua liv område kaldet berømmelse og omdømme er den, der skal betales opmærksom, når der ønsker et ry forbedring af enhver art; den repræsenteres af den røde farve og dens vigtigste elementer er ild, og træ. Relationer og kærlighed er den, der bør forbedres, når man ser for startende eller forbedre et forhold af enhver art; dens farve er pink og elementerne er jorden og brand.
Familien er en anden feng shui bagua liv område og du kan harmonisere familie grænser ved at arbejde på det, dets farver er grøn, sort og blå og dens vigtigste element er vand. Sundhed, et andet liv område repræsenteret i feng shui bagua kortet, kan forbedres ved at arbejde på dette område af dit hus. Sundhed farver er gul, brun og orange, og dets vigtigste elementer er jorden og brand.
Det næste feng shui bagua liv område er kreativitet og børn. Kreativitet og børn bør harmoniseres, når man har problemer med børn i familien, når der ønsker at få børn, eller når der ønsker at forbedre vores kreativitet. Farverne i dette område er gul og jordfarver, og dens element er metal. På den anden side er de farver, du skal bruge for at forbedre færdigheder og viden liv område sort og grøn og det element, du vil tilføje, er jorden.
Hjælpsomme mennesker og rejse er en feng shui bagua liv område og det kan forbedres ved hjælp af farver hvid og sort og ved at sørge for det indeholder elementer metal og vand. Området liv i karriere kan harmoniseres og forbedres ved hjælp af blå og hvid i den plads, der svarer til det og ved at tilføje nogle metal i det.
Af Jakob priser på mdf plader Jelling

Leave a Reply

Your email address will not be published.