Artikler

Afdække din Passion For ultimative succes – del 2!

Min overbevisning er, at når du gør noget du virkelig nyder at gøre og du finder en måde at hjælpe andre, mens gør det, at tjene penge er blot en naturlig slutresultatet.

Men, hvis du ikke endnu som sikker af ovenstående overbevisninger som jeg er, du kan altid kontrollere at se, om der er en efterspørgsel efter emnet du valgte i første del før du går videre.

Bare gå til og gøre en søgning for hvad det er du har besluttet at gøre. Lad os sige, at vi besluttede at sælge opskrifter og kogebøger.I hvilket tilfælde vi ville køre en søgning efter ord som: opskrifter, opskriftsbog, kogebog, madlavning mv. Hvis du ikke kan finde nogen steder beskæftiger sig med opskrifter og madlavning og du hellere vil ikke tage en chance for at forfølge det, kan du flytte til næste valg på din liste. Hvis du kan finde mange websteder om dem, har du etableret, at folk rent faktisk er interesseret i opskrifter og kogebøger.

Grunden til jeg tog Yahoo til at søge om er dette: at få en god liste på Yahoo er ikke let.Det kan også blive meget dyrt. Det betyder, hvis der er virksomheder, der har været igennem ulejlighed at få god programoversigter på Yahoo, de sandsynligvis har gjort det for meget gode grunde. Med andre ord, er der penge at tjene med opskrifter og kogebøger.

Du kan også køre en søgning på for opskrift bøger og/eller selv skridt ind i din lokale Barnes & Noble Boghandel til at tjekke deres front hylder.

Mens vi om emnet “gøre hvad du elsker,” Lad mig benytte denne lejlighed til at dele noget af betydning.

De fleste nye marketingfolk har tendens til at starte ved at sælge marketing produkter.Og mens der er stadig penge at tjene i marketing produkter, det er ikke som det plejede at være. Disse dage, der er hård konkurrence i feltet marketing og jeg kan ikke se det at lade når som helst snart.

Du vil have en meget nemmere gang lykkes med ikke-marketing produkter.Med andre ord gør “niche marketing” – hvad du elsker, hvad du nyde, hvad du har en passion for.

Lad mig også understrege, at jeg har gjort flere penge med særinteresser ‘niche’ produkter end med alle mine andre marketing produkter kombineret!Og jeg har en hel marketing produkter derude. Jeg håber, at giver dig nogle idé om betydningen af at forfølge et marked, at du har en kærlighed, passion eller interesse for, i stedet for at gå efter noget, der synes at være at gøre andre mennesker penge.

Hvis du absolut elsker marketing og vise andre, hvordan markedet, så ved alle midler sælge marketing produkter.Ellers stick med hvad du nyde og elsker, og bliv kongen (eller dronningen) af denne niche!

Leave a Reply

Your email address will not be published.