Realkreditten

3 ting at vide om Jumbo realkreditlån

En jumbo realkreditlån er en hvis samlede beløb er over $417,000 – lån over denne tærskel er kun lidt anderledes end de nedenfor, men disse forskelle kan være dramatiske til låntagere uvante med sådan en markedsplads. Det er også vigtigt at lån bemærke, at loftet for standard realkreditlån i modsætning til Jumbo lån ikke er mejslet i sten og er derfor til enhver tid ændres. Dette beløb afgøres af de to største udlån organisationer i de Forenede Stater, Freddie Mac og Fannie Mae.

En af de mest betydningsfulde forskelle med en jumbo realkreditlån vil være rente – da långivere anser hjem med salgspriser over grænsen til at være “luksus” boliger, de har fremlagt en potentiel bekymring vellykket videresalg af sådanne hjem, samt en angivelse af, at vurdering værdier i denne kategori ikke forøger støt dem hjem under den jumbo cap. Af denne grund indebærer långivere at de tager mere risiko med sådanne steder, derfor højere renter er forpligtet til at kompensere for sådanne ansvar.

Lige ved siden af den højere rente vil være en højere udbetaling krav – det er næsten umuligt at skaffe finansiering til en jumbo realkreditlån uden en udbetaling, og dette er direkte relateret til de potentielle risici, der er beskrevet ovenfor. De fleste jumbo realkreditinstitutterne vil kræve et minimum af 5-10%, og beløbet vil være afhængig af låntagers kredit.

Strengere dokumentation kræves – eftersom størstedelen af jumbo realkreditlån med “alternative” långivere som forsikringsselskaber og private investeringer grupper, disse organisationer vil almindeligvis have strengere dokumentationskrav, der kan omfatte indkomst og aktiv kontrol ud over standard realkreditinstitutterne anmodning. Disse alternative långivere vil også normalt have låneprogrammer, der giver mulighed for længere lånevilkår end dem, der tilbydes til låntagere tærsklen på jumbo. Jumbo realkreditlån har typisk kan vilkår strækker sig så længe 40 eller endda 50 år.

Jumbo lån er ved at blive udbredt – med en støt stigning af fast ejendom i USA, nødvendigheden af jumbo realkreditlån bliver mere og mere udbredt. Visse geografiske regioner har egenskabsværdier, der er for nylig steget dramatisk, derfor de øgede forekomster af jumbo realkreditlån kan spores af placering. Låntagere, navnlig i sådanne områder, skal gøre sig bekendt med de forskellige aspekter af de jumbo lån til at sikre, at de ikke bliver fanget med bukserne nede eller uforberedt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.